fbpx
Ubytování při akci Velikonoce plné hoopers, rally obedience a noseworku

Ubytování při akci Velikonoce plné hoopers, rally obedience a noseworku

Tato přihláška slouží k rezervaci ubytování v areálu Happy Herolky na výcvikový víkend hoopers RO a NW  organizovaný Lenkou Šablaturovou v termínu 28.3.- 1.4.2024

Bližší popis celé akce najdete HOOPERS CHC ❗️ Velikonoce plné Hoopers a Rally OB a Noseworku v Herolticích – Dogcentrum (dogres.cz)

V přihlášce ignorujte kolonky týkající se výcviku psa.

Cena ubytování s plnou penzí

2890,- 1 osoba v chatce s plnou penzí

2990.- 1 osoba na pokoji s plnou penzí

2550,-/osobu při 2 a více osobách v chatce s plnou penzí

2690,-/osobu při  2 a více osobách na pokoji s plnou penzí

1690,- dítě 4-10 let v chatce nebo na pokoji

1890,- dítě 11-14 let v chatce nebo na pokoji.

60,- / den příplatek za  dietu (vege,bezlepek,bezmléčná) – požadavek nutno uvést v poznámce přihlášky

100,-/ víkend  zapůjčení lůžkovin, povlečení nutné vlastní (doporučujeme vlastní spacák,prostěradlo, případně polštářek)

170,- / den topení

Rezervace ubytování je kompletní po zaplacení rezervačního poplatku ve výši 500,- na účet 290944420/0300 , VS 28032024, do poznámky prosím uveďte Vaše jméno.

Rezervační poplatek je nevratný.

Dotazy ohledně ubytování a stravy pište na mail herolkyjaneta@gmail.com.


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 100,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

Comments are closed.