fbpx
Poslušnost hrou

Poslušnost hrou

Organizátor: Leila Neradová, 777 954 603

Trenér: Leila  Neradová

Ubytování: kynologický areál Happy Herolky, RS Brněnka, Heroltice u Tišnova, 776 825264

Termíny: 30.5.-2.6.2024

Víkend začíná ve čtvrtek večeří, ubytování možné od 16.00, poslední  výcvikový blok je v neděli dopoledne.

Víkend „Poslušnost hrou“ je věnován každému pejskovi a majiteli, který lehce tápe při běžném životě či chce načerpat inspirace a rady jak jinak k výchově přistupovat.

Pro účast na tomto víkendu nezáleží na věku pejska je vhodný od štěňátek až po seniory. Zaměříme se hlavně na pozornost, přivolání, sebeovládání a klid.

Každý kurz je unikátní, protože jako trenér se snažím dát každému účastníku to co od víkendu očekává, proto Vám dopředu nemůžu slíbit co přesně se bude na víkendu dít, to záleží jen na Vás účastnících.

Cena za ubytování, stravu a výcvik:

2500,- výcvik psa

2390,- 1 osoba v chatce s plnou penzí

2490.- 1 osoba na pokoji s plnou penzí

2190,-/osobu při 2 a více osobách v chatce s plnou penzí

2290,-/osobu při  2 a více osobách na pokoji s plnou penzí

1390,- dítě4-10 let v chatce nebo na pokoji

1590,- dítě 11-14 let v chatce nebo na pokoji

60,- / den příplatek za dietní opatření– požadavek nutno uvést v poznámce přihlášky

100,-/ víkend  zapůjčení lůžkovin, povlečení nutné vlastní (doporučujeme vlastní spacák,                                 prostěradlo, případně polštářek)

170,-  topení/den

 

Přihláška akceptována po uhrazení rezervačního poplatku  ve výši 2500,- Kč na číslo účtu organizátora 1992128/5500, poznámka: Celé jméno + datum víkendu, var. symbol: telefonní číslo uvedené v přihlášce, rezervace přihlášky je 1 měsíc.

Rezervační poplatek je nevratný. Lze jej v případě neúčasti převést na náhradníka, kterého si sami najdete.
Ubytování a strava se platí na místě v hotovosti.

Případné dotazy posílejte na email info@felixcanis.cz

Dotazy ohledně ubytování či stravy pište na mail herolkyjaneta@gmail.com


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 80,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

Comments are closed.