fbpx
Vodní záchranářský výcvik

Vodní záchranářský výcvik

Organizátor: Eva Káčerková,  magicofczech@gmail.com, 721 666 076

Trenéři: Eva Káčerková, Lída Makkiová

Ubytování: kynologický areál Happy Herolky, RS Brněnka, Heroltice u Tišnova, 776 825264

Termín: 11.-14.5.2023

Některé akce se konají na Brněnské přehradě s ubytováním v areálu Happy Herolky, případně poblíž výcvikového místa. Dále pořádáme akce na Dalešické přehradě, opět s možností ubytování poblíž. Seznam akcí, přihlášky a podrobné informace najdete na webu http://vodnizachranarina.webnode.cz

Chcete si vyzkoušet, zda by z vašeho pejska mohl být vodní záchranář? Zda by dokázal přitáhnout surfaře v nesnázích nebo opuštěnou loď? Chcete sobě i jemu dopřát radost z jízdy na motorovém člunu? Prodloužený víkend s intenzivní praxí vodních prací a vodní záchranařiny s trenéry, kteří mají dlouholeté zkušenosti.

Naučíte se cviky podle zkušebních řádů pro záchranáře (národní, mezinárodní, klubový). Např. aport z vody, jízda na motorovém člunu, jízda na surfu, přitažení surfaře, nošení lan, přitažení lodi, donesení záchranného prostředku k tonoucímu, záchrana tonoucího, potápění a mnoho dalšího. Co všechno si se svým pejskem můžete užít uvidíte např. V tomto videu:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=ehLEZ_harH8

K výcviku je přistupováno velmi individuálně podle možností psů – jiné cviky mají štěňata, psi senioři, psi, kteří jezdí kvůli rehabilitaci, psi neplavci, takže výcvik zvládne opravdu každý. Základním požadavkem u psa je ochota plavat a přinést aport. Požadavek na psovoda je dobrá nálada a ochota se občas namočit 🙂

Z důvodu bezpečnosti se akce mohou zúčastnit pouze psovodi starší 18ti let. Mladší pouze v doprovodu osoby starší 18ti let (rodič nebo osoba s plnou mocí od rodiče).

Cena výcviku : 1800 Kč / 1. pes, 1500 Kč 2. pes. Slevy dle počtu absolvovaných výcviků – více informací na webu. Střídání psů (tzn. zaplatíte výcvik jednoho a chcete střídat 2) je možné pouze po předchozí výslovné dohodě s trenérem. 

——————————————————————————————————————

Ubytování s polopenzí :

1890,- 1 osoba v chatce s polopenzí

1990.- 1 osoba na pokoji s polopenzí

1690,-/osobu při 2 a více osobách v chatce s polopenzí

1790,-/osobu při  2 a více osobách na pokoji s polopenzí

950,- dítě 4-10 let v chatce nebo na pokoji

1150,- dítě 11-14 let v chatce nebo na pokoji.

60,- / den příplatek za dietní opatření– požadavek nutno uvést v poznámce přihlášky

100,-/ víkend  zapůjčení lůžkovin, povlečení nutné vlastní (doporučujeme vlastní spacák,                                 prostěradlo, případně polštářek)

Necvičící pes zdarma

Přihláška je akceptována po uhrazení rezervačního poplatku  ve výši    1800.-  na účet  104951361/2250.  Rezervační poplatek je nevratný, lze jej převést na náhradníka, kterého si sami najdete.

Ubytování s polopenzí se platí na místě v hotovosti.

Cena za účast akci je kalkulována jako jednotná za celou akci, za nevyužité služby se peníze nevrací.

Ubytování s polopenzí se platí na místě v hotovosti.

Případné dotazy posílejte na email magicofczech@gmail.com

Dotazy ohledně ubytování a stravy pište na mail herolkyjaneta@gmail.com


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 80,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

Comments are closed.