fbpx
POSLUŠNOST A DOVEDNOST (NEJEN) PRO VODNÍ ZÁCHRANÁŘE

POSLUŠNOST A DOVEDNOST (NEJEN) PRO VODNÍ ZÁCHRANÁŘE

ORGANIZÁTOR AKCE : Eva Káčerková, magicofczech@gmail.com, 721 666 076

TRENÉR: Eva Káčerková

UBYTOVÁNÍ:  areál Happy Herolky, RS Brněnka, Heroltice u Tišnova, 776 825264

Termín: 10.-12.3.2023

Začíná se v pátek večeří a končí se nedělí odpoledním výcvikem.

Poslušnost a dovednost (nejen) pro vodní záchranáře je specializovaný kurz, který zahrnuje několik výcvikových bloků, přizpůsobených nácviku „vodních“ cviků na souši.

Budeme se věnovat např. cvikům, které vyžadují více osob a psů (skupinka, přenášení), kde je třeba cvičit rušivé vlivy (střelba, odložení u vody) nebo jejich „suchý“ nácvik vede k preciznosti ve vodě (odnášení lana, vysílání na člun, pádlo, vysílání do směrů, „obeplavání“ tonoucího, potápění…). Zaměříme se i na dílčí části cviků nastupování do lodi, na surf atd. Část výcviku bude probíhat přímo u vody (řeka nebo Brněnská přehrada), aby bylo možné reálně simulovat rušivé vlivy při výcviku u vody. V případě příznivého počasí bude pes odměněn i vlastním cvikem ve vodě.

K výcviku je přistupováno individuálně podle zkušeností psů, je tedy vhodný pro začátečníky i pokročilé. Zejména je kurz vhodný pro zájemce o zkoušky vodní záchranařiny. Cílem kurzu je zvýšení míry pozornosti a koncentrace psa na břehu před zahájením vlastního cviku nebo v případě, že ve vodě cvičí jiný pes.

Počet cvičících psů 10.

 

Cena za ubytování, stravu a výcvik :  pátek-neděle

1900,- výcvik 1. psa

1700,- výcvik 23.psa

1 990.-  1 osoba v chatce
1 790,-  2 a více osob v chatce
2 090,- 1 osoba na pokoji
1 890,- 2 a více osob na pokoji
990,- dítě 4-10 let v chatce nebo na pokoji
1390,- dítě 11-14 let v chatce nebo na pokoji
60,- /den příplatek za dietní opatření
100,- zapůjčení lůžkovin, povlečení nutno mít vlastní (doporučujeme vlastní spacák,prostěradlo, případně polštářek)
170,- /den topení

 

Přihláška akceptována po uhrazení rezervačního poplatku za výcvik psa ve výši 1900 ,- Kč (1700 ,- druhý pes) na číslo účtu 104951361/2250 , poznámka: Celé jméno, název akce, datum (příklad: Josef Novák, záchranařina, 2.12.2016), var. symbol: telefonní číslo uvedené v přihlášce, nejpozději do 10 dnů před akcí.

Je možné využít slevu pro vodní záchranáře (ti, kdo mají na slevu nárok budou kontaktováni mailem ohledně ceny)

– Rezervační poplatek je nevratný, lze jej vrátit pouze v případě, že za sebe sami najdete náhradníka.

Ubytování a strava se hradí  na místě v hotovosti.

 

Případné dotazy ohledně výcviku  posílejte na email magicofczech@gmail.com

Dotazy ohledně ubytování a stravy pište na mail herolkyjaneta@gmail.com


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 80,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

Comments are closed.