fbpx
Hoopers a agility – možnost kombinace

Hoopers a agility – možnost kombinace

ORGANIZÁTOR: Jana Čermáková (731 813 448, doggytrail.cz) a Jitka Kus Lanšperková (724 141 186, Instagram: jitullaa)
UBYTOVÁNÍ: kynologický areál Happy Herolky (RS Brněnka, Heroltice u Tišnova), herolkyjaneta@gmail.com, tel. 776 825 264

TERMÍN:  23.-26.3.2023

Je možné přihlásit se na agility / hoopers, nebo na kombinaci obou sportů.
Hoopers je mladý psí sport úžasně přizpůsobitelný pro všechny psy. Náročnost parkurů se dá velmi dobře přizpůsobit stavbě i věku psa, staří psi mohou po parkuru kroužit svým klidným tempem a užívat si chvíle s psovodem, štěňata se mohou učit sledovat psovodův pohyb, aniž by to kladlo přehnané nároky na jejich rostoucí tělíčko. Ale ani mladí a aktivní psi se při hoopers rozhodně nenudí, mohou si užívat práci s psovodem na velkou vzdálenost a zlepšovat vzájemné porozumění.

Trenér hoopers Jana Čermáková

Agility je velmi dynamický psí sport, ve kterém vyniká rychlost, přesnost a především týmová práce handlera a jeho psa. Přestože nejčastěji uvidíte agility běhat border kolie a šeltie, je tento sport vhodný pro všechny zdravé pejsky všech ras. Na této víkendovce se budeme věnovat jak krátkým technickým sekvencím, tak i celým parkurům různé náročnosti podle pokročilosti účastníků, případně i jednotlivým překážkám. Podmínkou účasti na kurzu je zvládnutá základní poslušnost, pejsek musí umět odložení a přivolání.

Trenér agility Jitka Kus Lanšperková 

Do poznámky v přihlášce uveďte kterému sportu se chcete věnovat , nebo zda chcete kombinaci.

Organizace kurzu:
Příjezd a ubytování ve čtvrtek před večeří, večeře v 18:00. Večerní úvodní povídání v 19:00 (sraz v jídelně). Tréninky budou probíhat dopoledne a odpoledne po skupinách, pro každou skupinu 1,5–2 hod v závislosti na počtu týmů, po večeři večerní povídání. Poslední cvičící blok bude v neděli dopoledne, po obědě odjezd. Každý účastník tábora je plně zodpovědný za svého psa, a to ať už za škody jím vzniklé, nebo jiné (např. rušení nočního klidu štěkáním a vytím atd.) Je povinností mít své psy v areálu na vodítku a uklízet po nich v areálu výkaly. Pokud máte nějaké konkrétní téma, které by Vás v rámci večerního povídání zajímalo, neváhejte nám ho dát vědět .

Cena za ubytování s plnou penzí a výcvik:
2500,-  výcvik psa (necvičící pes zdarma -mezi jednotlivými tréninkovými bloky je možné psy střídat)

2390,-  1 osoba v chatce s plnou penzí
2490,-  1 osoba na pokoji s plnou penzí

2190,-/osobu při 2 a více osobách v chatce s plnou penzí
2290,-/osobu při  2 a více osobách na pokoji s plnou penzí

1290,- dítě 4-10 let v chatce nebo na pokoji
1590,- dítě 11-14 let v chatce nebo na pokoji

50,- / den příplatek za jakoukoliv dietu – požadavek nutno uvést v poznámce přihlášky povlečení
100,-/ víkend zapůjčení lůžkovin včetně povlečení (doporučujeme vlastní spacák,prostěradlo, případně polštářek)
170,- / den topení

Při vyplňování přihlášky prosím uveďte plemeno, přibližnou výšku psa (velikostní kategorii v agility) a pokročilost! Přihláška bude akceptována po uhrazení rezervačního poplatku  ve výši 2500,- Kč.

Rezervační poplatek je nutné uhradit do 14 dnů po odeslání přihlášky, jinak budete evidováni pouze jako náhradníci! Rezervační poplatek je nevratný. Lze jej v případě neúčasti převést na náhradníka, kterého si sami najdete.

Číslo účtu: 4464882329/0800, poznámka: Herolky + jméno účastníka, VS: 230323
Ubytování s plnou penzí se platí na místě v hotovosti.

Případné dotazy posílejte na email info.doggytrail@gmail.com nebo jitka.lansperkova@gmail.com.
Dotazy ohledně ubytování a stravy pište na mail herolkyjaneta@gmail.com.


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 80,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

Comments are closed.