fbpx
LETNÍ VÝCVIKOVÝ TÁBOR PRO DĚTI (13-16 LET) A JEJICH PSY

LETNÍ VÝCVIKOVÝ TÁBOR PRO DĚTI (13-16 LET) A JEJICH PSY

Organizátor: Janeta Tolgová, 776 825264

Ubytování: kynologický areál Happy Herolky, RS Brněnka, Heroltice u Tišnova, tel.776 825264

V areálu Happy Herolky  budou probíhat 2  tábory určené pro děti a jejich psy zároveň. Z organizačních důvodů   budou vytvořeny 2 skupiny dle věku. Tento je určen pro děti ve věku 10-12 let.  Oba tábory  mají stejné zaměření.

Tábor je zaměřen na vytvoření vztahu mezi dítětem a jeho psím parťákem. Pro děti jsou teorie o výcviku občas velmi složité, proto je na táboře vyzkoušíme pomocí her a zábavné teorie.

Děti si vyzkouší se psy různé druhy sportů (např. agility, hoopers,  dogdancing apod.) a také různé typy metodik (navádění, shaping). Podíváme se na kloub taky každodenní poslušnosti. Nebudou chybět ani hry a bojovky tak typické pro dětské tábory – a samozřejmě celotáborová hra!

Týden bude zakončen závodem bez psů i se psy, na děti čekají prima ceny.

Ubytování

Děti budou bydlet ve 4-5 lůžkových chatkách. Pokud máte zájem ubytovat děti spolu v chatce napište do poznámky přihlášky, s kým má Vaše dítě bydlet.

 

Cena za ubytování, stravu a výcvik : 

7200,-   za tým dítě a pes  částka zahrnuje ubytování v chatce, plnou penzi, pitný režim, výcvik psa i náklady na trenéry, celotáborovou hru, celodenní dohled nad dětmi

60,- /den příplatek za bezlepkovou  dietu (je potřeba uvést v přihlášce nebo napsat do níže uvedeného mailu)

 

Přihláška je platná po zaslání rezervačního poplatku ve výši 3700,-  na účet  290944420/0300

Doplatek ceny kurzu na místě v hotovosti.

Do přihlášky prosím v kolonce výcvik napište jméno a věk dítěte i psa.

Rezervační poplatek je nevratný. Lze jej převést na náhradníka, kterého si sami najdete.

Podrobnější informační mail o průběhu tábora bude všem rodičům zaslán po obdržení přihlášky.

 

Na Vaše děti se těší Monika Kalábová, Janeta Tolgová, Pája Dohnalová a Petra Březinová

Veškeré dotazy pište na mail herolkyjaneta@gmail.com, telefon 776 825264.


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 100,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

Comments are closed.