fbpx
Silvestr s Monikou – triky, poslušnost

Silvestr s Monikou – triky, poslušnost

ORGANIZÁTOR : Monika Kalábová,  monryt@seznam.cz , tel. 776 224 332

TRENÉR : Monika Kalábová

UBYTOVÁNÍ : kynologický areál Happy Herolky (RS Brněnka, Heroltice u Tišnova) , herolkyjaneta@gmail.com,                                     tel. 776 825 264

Přijeďte si, se svým psím parťákem, užít pohodový konec roku 2022. V teple se budeme se věnovat tréninku triků (shapingem i luringem) či poslušnosti podle vašeho přání. Od pátečního večera do nedělního poledne proběhnou 3 tréninkové bloky.

Cena ubytování s plnou penzí, výcviku

1000,-  výcvik psa

2490.– dospělá osoba v chatce nebo na pokoji (cena zahrnuje ubytování, plnou penzi, topení. Silvestrovské                                  občerstvení a přípitek)

990,- dítě v chatce i na pokoji v doprovodu zákonného zástupce

50,- / den příplatek za dietní opatření (nutno uvést v přihlášce)

Nutný spacák, případně polštářek.

 

Přihláška akceptována po uhrazení rezervačního poplatku  ve výši 1000,- Kč (víkend pátek až neděle) na číslo účtu 2200405298/2010, poznámka: Celé jméno + datum víkendu, var. symbol: telefonní číslo uvedené v přihlášce, rezervace přihlášky je 1 měsíc.

 

Případné dotazy ohledně ubytování a stravy  pište na mail  herolkyjaneta@gmail.com,  tel 776 825 264 .


O areálu

Ubytování a registrace je možné v den příjezdu od 16:00 v jídelně v přízemí hlavní budovy

Ubytování je v pokojích nebo v chatkách, sociální zařízení je společné. Lůžkoviny
nejsou součástí vybavení, ale lze si je zapůjčit za poplatek 80,- na celý pobyt.  Povlečení je nutno mít vlastní. Doporučujeme vlastní spacák, prostěradlo a polštářek. Je také nutné mít deky nebo prostěradla na zakrytí volné postele, pokud váš pes spí v posteli. Doporučujeme mít pro psi kenelu nebo klec. Psi nesmí pouze do koupelen a bazénu. Je potřeba po svých psech sbírat exkrementy v areálu i mimo něj. Chatky i pokoje se vrací na konci pobytu uklizené, případně je možné si úklid zaplatit.  K dispozici je plně vybavená kuchyňka, pro BARF je možné využít mrazák. Vegetariánskou, bezmléčnou nebo bezlepkovou dietu je možné dohodnout, uveďte v přihlášce do poznámky.   Úvazy psů u chatek jsou možné, ale nikoli příliš dlouhé, aby uvázaný pes nemohl být v neřízeném kontaktu s jiným psem. Psi projevující příznaky infekčních nemocí se nemohou akcí zúčastnit. Volný pohyb psů je dovolen jen po dohodě s trenérem. Výcvik probíhá na vlastní nebezpeční, za své úrazy zodpovídáte sami. Respektujte prosím všechny pokyny trenérů. Doporučujeme mít uzavřeno pojištění odpovědnosti pro svého psa.

 

 

Comments are closed.